ΦΙΛΤΡΑ ΓΗΣ ΔΙΑΤΟΜΩΝ

Φίλτρα Γης Διατόμων

Τα φίλτρα γης διατόμων της Foodpackers είναι κατασκευασμένα από τους πλέον καταξιωμένους Ευρωπαϊκούς Οίκους. Η μεγάλη γκάμα μοντέλων μας επιτρέπει την κατάλληλη επιλογή ανάλογα με το προϊόν σας και την επιθυμητή σας απόδοση.

Τα φίλτρα της σειράς Foodpackers είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για το φιλτράρισμα  μεγάλων ποσοτήτων παχύρρευστων υγρών με στερεά σωματίδια  σε διάλυση.

Πράγματι, δεδομένων  των τεχνικών τους χαρακτηριστικών, αυτός ο τύπος των φίλτρων συνιστάται πάνω απ’ όλα για το λαμπικάρισμα φυτικών ελαίων.  

Τα φίλτρα χαρακτηρίζονται από κατακόρυφα στρώματα διήθησης τύπου φύλλου με κατάλληλα πλευρικά στηρίγματα που αποτρέπουν τα στρώματα από το να προκαλέσουν ζημιές με το ίδιο τους το βάρος στο συλλέκτη αδειάσματος του φιλτραρισμένου προϊόντος αποφεύγοντας, σε βάθος χρόνου, επικίνδυνες  παραμορφώσεις οβάλ σχήματος στις βάσεις τους.

Επιπλέον η τεχνολογία των κατακόρυφων πάνελ επιτρέπει, στο τέλος του φιλτραρίσματος, το τέλειο στράγγισμα των πάνελ  και την εύκολη απομάκρυνση του ακάθαρτου υποστρώματος και επιτρέπει την αφαίρεση και συντήρηση της ομάδας φιλτραρίσματος με τρόπο ιδιαίτερα εύκολο.

Τα φίλτρα γης διατόμων εγκαθίστανται στις εγκαταστάσεις σας από τους τεχνικούς της εταιρίας μας, οι οποίοι θα φροντίσουν για την εκκίνηση λειτουργίας τους,  την εκπαίδευση του προσωπικού σας και την τεχνική τους υποστήριξη.

Επάρκεια ανταλλακτικών – Άμεση αποστολή