Μια πλήρης ομάδα μηχανικών & τεχνικών με εμπειρία στην κατασκευή εκατοντάδων μονάδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Λόγω της συνεπούς παρουσίας μας στο χώρο, αναλάβαμε έργα κατ’ αποκλειστικότητα στις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες εμφιάλωσης, τυποποίησης και συσκευασίας ελαιόλαδου, σπορέλαιων, ξυδιού, λιπαντικών, φιαλιδίων υγραερίου κ.ά.

Εκτός από την προμήθεια & εγκατάσταση, αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη του μηχανολογικού σας εξοπλισμού, καλύπτοντας έτσι κάθε πιθανή απαίτηση.

Η πλούσια γκάμα μηχανημάτων που κατασκευάζουμε στις εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά, σε συνδυασμό με τα μηχανήματα των πλέον καταξιωμένων ευρωπαϊκών Οίκων που συνεργαζόμαστε και το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουμε, εγγυώνται την επιτυχία του εγχειρήματός σας.

Έχοντας κατά νου τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέεοι επιχειρηματίες στη δημιουργία μιας νέας μονάδας τυποποίησης, παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικών συμβούλων σε όλα τα στάδια υλοποίησης ενός Project ώστε να αποφύγετε περιττά έξοδα, χάσιμο χρόνου και ανεπιθύμητα λάθη.